Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kvitová nestačila na Cirsteaovou a semifinále si nezahraje

Toronto - Petra Kvitová dále než do čtvrtfinále na torontském turnaji nezasáhne. Šestá nasazená hráčka totiž podlehla Rumunce Soraně Cirsteaové ve třech setech 6:4, 5:7 a 2:6, přičemž ji ve hře zlobil především nekvalitní servis - ten ztratil celkem sedmkrát. Vinou turnajové prohry Kvitová přišla o naději na obhajobu titulu z Rogers Cupu, který loni vyhrála v Montrealu.

Petra Kvitová
zdroj: AP autor: Sang Tan

Třiadvacetiletá Kvitová získala úvodní set, i když v něm dvakrát neudržela podání. V druhé sadě dokázala z 0:4 otočit na 5:4, jenže tři další gamy prohrála. První čtyři hry poté tenistka ztratila i v třetím setu, tentokrát už ale její soupeřka vedení bez větších potíží udržela a při čtvrtém mečbolu více než dvouhodinové utkání ukončila. Kvitová přitom v předchozích vzájemných zápasech Cirsteaovou třikrát porazila.

Rumunka už v Torontu vyřadila tři nasazené hráčky: před Kvitovou si poradila i s turnajovou devítkou Caroline Wozniackou z Dánska a patnáctkou Jelenou Jankovičovou ze Srbska. Její další soupeřkou bude Číňanka Li Na, čtvrtá nasazená.

Tenisový turnaj žen v Torontu:

Dvouhra - 3. kolo: Kvitová (6-ČR) - Stosurová (12-Austr.) 6:3, 6:3, Cibulková (SR) - Vinciová (10-It.) 6:3, 7:6 (7:4), Cirsteaová (Rum.) - Jankovičová (15-Srb.) 6:3, 6:4.

Čtvrtfinále: Cirsteaová (Rum.) - Kvitová (6-ČR) 4:6, 7:5, 6:2, A. Radwaňská (3-Pol.) - Erraniová (5-It.) 7:6 (7:1), 7:5, Li Na (4-Čína) - Cibulková (SR) 7:6 (7:1), 6:2.

Čtyřhra - 2. kolo: Görgesová, Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) - Hantuchová, Hingisová (SR/Švýc.) 6:2, 6:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články