Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Kvitová i Berdych v Memphisu vyhráli, Vaidišová a Štěpánek končí

Memphis (USA) - Česká tenistka Petra Kvitová porazila na turnaji v Memphisu Nizozemku Michaellu Krajicekovou 6:4 a 7:5 a postoupila do čtvrtfinále. Dařilo se také Tomáši Berdychovi, který v úvodním kole snadno zdolal domácího Ryana Sweetinga 6:2 a 6:1. S turnajem se naopak rozloučili Nicole Vaidišová a třetí nasazený Radek Štěpánek.

Vaidišová podlehla Kaie Kanepiové 6:4, 1:6 a 3:6. Estonská tenistka se ve čtvrtfinále utká s devatenáctiletou Kvitovou. Bývalá česká jednička Vaidišová se v Memphisu letos poprvé představila na okruhu WTA.

Jednatřicetiletý Štěpánek nestačil na Ernestse Gulbise a prohrál 6:7 a 5:7. Jednadvacetiletý lotyšský tenista si k vítězství pomohl dvaceti esy a ve dvou vzájemných zápasech se 14. hráčem světa neztratil ani set.

Čtyřiadvacetiletý Berdych si se 159. hráčem světa poradil za 57 minut. Amerického soupeře bude mít pátý nasazený tenista i ve druhém kole, kde se utká s Michaelem Russellem. Oba se v roce 2007 střetli ve dvou duelech, z nichž každý vyhrál po jednom.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články