Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Krejčíková zatím může hrát jen levou rukou, ale věří, že v Paříži obhajovat bude

Uzdravuje se, ale kdy se vrátí do turnajů, není úplně jasné. Loket tenistky Barbory Krejčíkové se zlepšuje, ale o tom, že bude v květnu obhajovat tituly ve dvouhře i čtyřhře na grandslamovém Roland Garros, čtvrtá hráčka světového žebříčku nepochybuje.

Krejčíková hrála naposledy v únoru v Dauhá. Kvůli zranění odstoupila těsně před turnajem v Indian Wells, kde měla být nasazenou jedničkou, a vynechala i podnik v Miami. V současné době může hrát jen levou rukou, ale její zdravotní stav se lepší.

"Já doufám, že to vypadá dobře. Zranění se mi zlepšuje, to jsem ráda. Akorát ještě nevím přesně, kdy začnu hrát. Potřebuje to víc času, aby to bylo stoprocentní a nevracelo by se mi to," řekla v rozhovoru pro Hitrádio City Brno.

O tom, že bude hrát v Paříži, kde loni šokovala triumfem ve dvouhře, nepochybuje. "Věřím, že to stihnu a začnu hrát dřív," uvedla olympijská šampionka z Tokia. Nyní tráví čas hlavně doma v Ivančicích a stará se o své štěně. "Díky tomu, že jsem zraněná, tak s ním trávím víc času, učím ho povely a základní věci. Docela nám to jde," dodala šestadvacetiletá Češka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články