Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Krejčíková si v Istanbulu čtvrtfinále nezahraje, Siniakové se v něm postaví Mertensová

Jedinou Češkou ve čtvrtfinále v Istanbulu bude Kateřina Siniaková. Tenistka Barbora Krejčíková ve druhém kole podlehla na antuce v chladném podvečeru 3:6, 3:6 Rumunce Aně Bogdanové. Soupeřkou Siniakové bude nasazená jednička Elise Mertensová.

Barbora Krejčíková
zdroj: ZUMA autor: Rob Prange

Dvaačtyřicátá hráčka světa Krejčíková v Istanbulu v prvním kole musela otáčet duel s domácí Caglou Büyükakcayovou, dnes už se jí ale obrat nepodařil. O šedesát míst hůře postavené Bogdanové podlehla finalistka březnového turnaje v Dubaji i v druhém vzájemném utkání, tentokrát za 82 minut.

Jedinou Češkou ve čtvrtfinále je Kateřina Siniaková, jejíž soupeřkou bude nasazená jednička Elise Mertensová. Belgická hráčka dnes potvrdila roli favoritky v utkání 2. kola s Viktorijí Golubicovou až ve třech setech, Švýcarku porazila 6:4, 4:6, 6:1.

Siniaková postoupila do svého prvního čtvrtfinále od loňského září už ve středu. S Mertensovou, která je momentálně ve světovém žebříčku na 17. místě, se utká počtvrté. V předchozích třech zápasech v roce 2019 s ní uhrála dohromady jeden set. Česká tenistka bude usilovat o své první semifinále od předloňského srpna, kdy byla v nejlepší čtveřici na turnaji v Bronxu.

Belgická hráčka dnes potvrdila roli favoritky v utkání 2. kola s Viktorijí Golubicovou až ve třech setech, Švýcarku porazila 6:4, 4:6, 6:1.

Turnaj žen v Istanbulu (antuka, dotace 235 238 dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:

Bogdanová (Rum.) - Krejčíková (5-ČR) 6:3, 6:3, Ferrová (Fr.) - Zvonarevová (Rus.) 6:3, 6:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články