Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kdo z Italek nastoupí do dvouher? Koukalová tipuje Giorgiovou

Ostrava – Ostravský povrch si po příletu vyzkoušela Karin Knappová a Roberta Vinciová, na kurtu se ale dlouho nezdržely, oficiální trénink má italský kouč naplánovaný až na zítřejší odpoledne. Naopak v plném nasazení trénovaly Lucie Šafářová a Andrea Hlaváčková, které by mohly spolu nastoupit ve čtyřhře.

Klára Koukalová
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

"S Luckou by to bylo fajn, když máme spolu nahraných několik zápasů. Pokud bude ale Lucka hrát dva singly po sobě a bude unavená, jsem schopná hrát s kýmkoli," ujistila Hlaváčková.

Svou formou dělá příjemné starosti nehrajícímu kapitánovi Pálovi i Klára Koukalová. "Italky jsou těžké soupeřky, ale myslím, že Erraniová ani Vinciová nemají nějakou top formu a bylo by fajn toho využít. Máme výborné hráčky, povrch je podle nás, mohli bychom to zvládnout," řekla Koukalová.

Tipuje, že Itálie nasadí do dvouher Camilu Giorgiovou. Koukalová minulý týden na turnaji v Katovicích na vlastní oči viděla, že mladá Italka je před Fed Cupem ve velké pohodě. "Hraje velice agresivní tenis. Nemá žádný jiný program, buď jí to tam padá, nebo jí to tam nepadá. Myslím, že nastoupí, protože momentálně má velmi dobrou formu. Italky tu sice nemají Pennettaovou, ale on jí rychlý povrch stejně nesedí. I bez ní mají velice silný tým," dodala Koukalová.

Je nám líto, video expirovalo.
Fedcupové hráčky ladí formu
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články