Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Kdo nastoupí v Davis Cupu? Trenéři obou celků to zatím tají

Praha – Již v pátek vypukne v pražské O2 areně semifinále Davisova poháru mezi Českou republikou a Argentinou. Kdo do zápasů naskočí, je však stále zahaleno tajemstvím. Jak nehrající kapitán českých tenistů Jaroslav Navrátil, tak i argentinský protějšek Martin Jaite chtějí jména prozradit až během zítřka.

Jasno je tak zatím jen o jedničkách obou týmů. V tom českém to bude podle očekávání pátý nasazený hráč světa Tomáš Berdych. Mezi Argentinci zase při absenci Del Potra a Nalbandiana Juan Mónaco.

"Jsem již rozhodnutý, ale zatím si to nechám pro sebe. Prvně to chci na večeři před zítřejším losováním říct hráčům," řekl Navrátil, který se bude rozhodovat mezi Radkem Štěpánkem a Lukášem Rosolem.

Ani kapitán Argentiny nebyl o moc sdílnější. "Zatím sám nevím. Teprve o tom přemýšlím. Nejprve to však řeknu hráčům," řekl Jaite, jenž má o poznání složitější rozhodování. V úvahu připadají hned tři hráči, pětačtyřicátý hráč světa Carlos Berlocq, padesátý Horacio Zeballos a světová třiadevadesátka Leonardo Mayer.

Dle Navrátila se ale v trénincích nejlépe jevil právě nejhůře postavený Mayer.

Je nám líto, video expirovalo.
Nehrající kapitáni nemají před losem o složení daviscupových týmů stále jasno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články