Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Karolína Plíšková už bude trénovat jen pod dohledem Martínezové

Karolínu Plíškovou bude dále trénovat už pouze Conchita Martínezová. Španělská wimbledonská vítězka se dosud na přípravě české hráčky podílela společně s Australankou Rennae Stubbsovou. Ta však v realizačním týmu skončila.

Karolína Plíšková
zdroj: ČTK/AP autor: Joe Skipper

Plíšková se domluvila s Martínezovou na spolupráci na plný úvazek už po únorovém turnaji v Dubaji. "S Conchitou jsme se postupně poznávaly od loňského US Open a s její prací jsem natolik spokojená, že jsem usilovala o spolupráci na plný úvazek. Jsem ráda, že se to podařilo," uvedla Plíšková.

"Ta jednání byla jednoduchá, protože práce s Karolínou Conchitu naplňuje a vidí v ní velký potenciál," doplnil manažer české tenistky Michal Hrdlička. Martínezová začala s Plíškovou spolupracovat na loňském US Open, kdy se přidala k někdejší špičkové deblistce Stubbsové, jež vedla českou hráčku od loňského srpna po Tomáši Krupovi.

Španělská pětinásobná vítězka Fed Cupu působí jako trenérka od skončení hráčské kariéry v roce 2006. Spolu s ní tvoří realizační tým aktuálně páté tenistky světového žebříčku kondiční trenér Azuz Simčič, fyzioterapeut Salvador Guzman a mentální kouč Marian Jelínek.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články