Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Karolína Plíšková bude hrát o postup do prvního finále v sezoně

Semifinále si zahraje Karolína Plíšková ve Stuttgartu. Ve čtvrtfinále turnaje si česká tenistka poradila 5:7, 7:5 a 6:4 s Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska. O postup do prvního finále v sezoně si zahraje proti Anett Kontaveitové z Estonska.

Karolína Plíšková
zdroj: USA Today Sports autor: Jayne Kamin-Oncea

Světová šestka Plíšková sice v prvním setu dokázala vyrovnat z 0:3 na 3:3, nakonec ale úvodní sadu ztratila 5:7. Pak však česká hráčka zabrala a stejným skóre vyhrála druhou sadu. V rozhodujícím setu sice jako první ztratila servis, ale poté se ujala vedení 5:3 a při druhém mečbolu zápas ukončila.  

"Bylo to těžké hlavně psychicky, protože jsme na zápas musely dlouho čekat," řekla Plíšková, která si k postupu do druhého semifinále v sezoně pomohla 14 esy. "V prvním setu jsem se nemohla dostat do hry. Mám radost, že se mi potom dařilo držet servis a zápas nešel do tie-breaku," dodala v televizním rozhovoru.  

"Normálně nemám problém usnout, ale po takovém zápase mi to asi nějakou dobu bude trvat. Semifinále navíc hraju už dneska, takže udělám všechno pro to, abych na něj byla připravená," přidala Plíšková.   

Je nám líto, video expirovalo.
Plíšková zdolala Ostapenkovou, ve Stuttgartu si zahraje semifinále

Čtvrtfinále:

Karolína Plíšková (5-ČR) - Ostapenková (4-Lot.) 5:7, 7:5, 6:4.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články