Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Jak sobecký dokážeš být? Kyrgios kritizoval Zvereva, který po Adria Tour vyrazil do klubu

Německý tenista Alexander Zverev schytal od australského rivala Nicka Kyrgiose další kritiku za nedodržování bezpečnostních doporučení proti šíření koronaviru. V době, kdy měl být podle vlastního prohlášení v izolaci po startu na Adria Tour, se na sociálních sítích objevilo video, na kterém sedmý hráč světového žebříčku tančí v nabitém klubu.

Nick Kyrgios
zdroj: Reuters

Nahrávka, kterou na svůj Instagram umístil německý módní návrhář Philipp Plein, byla vzápětí odstraněna. Z videa nebylo patrné, kdy a kde bylo natočeno. Zverev se přitom minulý týden veřejně omlouval za účast na Adria Tour a doprovodných akcích, po nichž měli pozitivní test na koronavirus čtyři tenisté. K videu se zatím nevyjádřil.

"Pokud máš odvahu zveřejnit tweet, který za tebe napsal tvůj management, že se budeš na dva týdny izolovat a omlouváš se veřejnosti za ohrožení zdraví, měl bys mít i odvahu zůstat ty dva týdny doma," napsal Kyrgios na Instragramu. "Jak sobecký dokážeš být?" dodal.

Australský tenista patřil k nejhlasitějším kritikům balkánského turnajového seriálu Adria Tour. Spokojený není ani s plány ATP na obnovení sezony.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články