Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Hradecká na titul ani napotřetí nedosáhla

Istanbul - Tenistka Lucie Hradecká se ani napotřetí nedočkala premiérového titulu ve dvouhře na okruhu WTA. V Istanbulu dnes ve finále nestačila na ruskou soupeřku Věru Duševinovou a prohrála hladce 0:6 a 1:6. Jediný game pražská rodačka, kterou v Turecku doprovázel otec Karel, uhrála v druhé sadě za stavu 0:6 a 0:1, ale dalších pět her po sobě opět ztratila. Při podání Rusky neměla jediný brejkbol.

Lucie Hradecká????????????????
zdroj: daylife.com

Už v sobotu se cítila čtyřiadvacetiletá Hradecká, která všechny předchozí zápasy vyhrála po boji ve třech setech a navíc hrála čtyřhru, v které s Renatou Voráčovou triumfovaly, poměrně unavená. Ve finále už jí chyběly síly a nedokázala soupeřce čelit. Kvůli bolavému ramenu se navíc nemohla opřít do podání, její největší zbraně.

Hradecká si tak na titul z dvouhry na okruhu WTA musí počkat. V Istanbulu dopadla stejně jako letos ve Štrasburku i loni v Bad Gasteinu. "Když to nevyjde teď, tak snad napočtvrté," říkala Hradecká ČTK po semifinále, které v sobotu vyhrála skoro po třech hodinách. V kategorii turnajů ITF vyhrála dvouhru čtrnáctkrát.

I přes krutou finálovou prohru zažívá Hradecká životní sezonu. A v pondělním vydání žebříčku by se měla objevit na 56. místě světa, čímž vyrovná své maximum, kterého dosáhla letos začátkem června.

Tenisový turnaj žen v Istanbulu (tvrdý povrch, dotace 220 tisíc dolarů):

Duševinová (5-Rus.) - Hradecká (8-ČR) 6:0, 6:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články