Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Hradecká i Benešová vypadly ve čtvrtfinále v Lucemburku

Lucemburk - Semifinále na tenisovém turnaji WTA v Lucemburku bude bez české účasti. V dnešních čtvrtfinálových zápasech vypadla jak Lucie Hradecká, tak Iveta Benešová.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Fedcupová reprezentantka Hradecká, která se připravuje na listopadové finále s Ruskem, prohrála dvakrát 4:6 s Rumunkou Monikou Niculescovou. Šestadvacetiletá tenistka bojovala o postup do semifinále po půl roce, kdy prohrála finále na antuce v Barceloně. V úvodní sadě nevyužila proti o dva roky mladší soupeřce jediný brejkbol, zato jednou o servis přišla. Ve druhé sadě sice vítězka čtyřhry na letošním Roland Garros sebrala Niculescuové podání, ale sama ztratila své dvakrát. Vyrovnaný zápas trval hodinu a 39 minut.

Rumunka, která je na 34. místě pořadí WTA o 17 příček výš než Hradecká, se v semifinále utká s Britkou Anne Keothavongovou.

Osmadvacetiletá Benešová sice dokázala vzít nasazené jedničce Viktorii Azarenkové z Běloruska dvakrát servis, sama ale o podání přišla šestkrát a prohrála 3:6 a 2:6. S aktuální světovou trojkou Benešová neuspěla ani na třetí pokus.

 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články