Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hlaváčkové první titul s Jüng-žan unikl, ve finále v Sydney prohrály

Těsně pod vrcholem skončila cesta Andrey Sestini Hlaváčkové s novou tchaj-wanskou spoluhráčkou Čchan Jüng-žan na turnaji v Sydney. Nasazené jedničky ve finále podlehly třetímu nasazenému kanadsko-čínskému páru Gabriela Dabrowská, Sü I-fan 3:6, 1:6.

Andrea Hlaváčková
zdroj: ČTK/AFLO/ autor: Haruhiko Otsuka

Hlaváčková hraje se světovou jedničkou v deblu Čchan Jüng-žan od této sezony. V přípravě na Australian Open absolvovaly před Sydney turnaj v Brisbane, kde vypadly v semifinále. Tentokrát česká tenistka marně usilovala o 26. titul na okruhu WTA, její parťačka má o tři trofeje více.

Do finále mužské dvouhry v Sydney se probojoval soupeř Tomáše Berdycha pro 1. kolo Australian Open Alex de Minaur. Domácí osmnáctiletý tenista prokázal skvělou formu výhrou 4:6, 6:1, 6:1 nad zkušeným Francouzem Benoitem Pairem. V sobotu se De Minaur utká o trofej s Daniilem Medveděvem z Ruska.

Ve finále dvouhry se utkají domácí Ashleigh Bartyová a Němka Angelique Kerberová. Bartyová, čtvrteční přemožitelka Barbory Strýcové, dnes otočila zápas s krajankou Darjou Gavrilovovou ve výhru 3:6, 6:4 a 6:2. Kerberová letos zvítězila i poosmé: italskou kvalifikantku Camilu Giorgiovou přehrála 6:2 a 6:3.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články