Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Hlaváčková se Strýcovou mají jistý Turnaj mistryň. Rozhodl o tom postup do finále v Číně

Jeden postup, dvě radosti. Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová se v čínském Wu-chanu dostaly bez boje do finále podniku, což jim zajistilo účast na Turnaji mistryň. Cestu do Singapuru jim usnadnily jejich soupeřky Anastasija Pavljučenkovová z Ruska a Lotyška Anastasija Sevastovová, které k utkání nenastoupily.

Barbora Strýcová (v bílém) a Andrea Hlaváčková
zdroj: REUTERS autor: Toru Hanai

Sestini Hlaváčková se na Turnaji mistryň představí ve čtyřhře popáté a bude obhajovat loňský triumf, kterého dosáhla s Tímeou Babosovou z Maďarska. O titul si v Singapuru zahrála už v roce 2012 po boku Lucie Hradecké. Strýcovou naopak čeká na závěrečném turnaji sezony premiérové vystoupení.

Ve Wu-chanu si česká dvojice zahraje ve čtvrtém finále v sezoně a bude usilovat o druhý společný titul. Jejich soupeřky Elise Mertensová z Belgie a Demi Schuursová z Nizozemska si případným triumfem můžou rovněž zajistit start na Turnaji mistryň.

Do finále dvouhry se ve Wu-chanu nedostala ani jediná z 16 nasazených hráček. O titul se utká Běloruska Aryna Sabalenková s Anett Kontaveitovou z Estonska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články