Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Hlaváčková s Babosovou se v generálce na Turnaj mistryň zaskvěly titulem v Moskvě

Výbornou formu před Turnajem mistryň potvrdily Andrea Hlaváčková a Timea Babosová. Česko-maďarský pár si zajistil titul na turnaji v Moskvě, když ve finále porazil americko-britskou dvojici Nicole Melicharovou a Annu Smithovou 6:2, 3:6 a 10:3. Pro Hlaváčkovou a Babosovou jde za krátké spolupráce už o čtvrtý titul.

Timea Babosová a Andrea Hlaváčková
zdroj: ZUMA autor: Christopher Levy

Hlaváčková s Babosovou se daly dohromady po březnovém rozchodu české hráčky s Číňankou Pcheng Šuaj. Tituly získaly v květnu v Rabatu a v září v Québecu a Taškentu, v dalších dvou finále neuspěly.

Na Kremlin Cupu ze čtyř zápasů rozhodly tři až v super-tiebreaku. Jeden z vyrovnaných soubojů sehrály i ve čtvrtečním semifinále proti Češkám Barboře Krejčíkové a Kateřině Siniakové. Finále trvalo 67 minut, vítězky při podání Hlaváčkové proměnily první mečbol.

Neporazitelnost v hale česko-maďarská dvojice prodloužila už na osm zápasů. Před rokem v Moskvě Hlaváčková triumfovala s Lucií Hradeckou a celkově dnes slavila už 24. titul ve čtyřhře. Z aktivních českých tenistek jich má více jen Květa Peschkeová (28).

V příštím týdnu budou Hlaváčková s Babosovou usilovat v Singapuru o Trofej Martiny Navrátilové, los deblového turnaje pro osm nejlepších dvojic sezony se uskuteční v úterý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články