Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Hlaváčková a Hradecká si o deblový titul nezahrají

Indian Wells (USA) - České tenistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou na turnaji v Indian Wells do finále čtyřhry nepostoupily. V dobře rozehraném semifinálovém utkání loňské šampionky Roland Garros nasazené jako číslo tři podlehly turnajovým dvojkám Sanie Mirzaové a Jeleně Vesninové 7:5, 5:7 a 3:10.

S indicko-ruským párem, který v Kalifornii obhajuje titul, prohrály Hlaváčková s Hradeckou i před rokem, ovšem tehdy hned v prvním kole. Letošní vítězky turnajů v Aucklandu a Memphisu spolu v této sezoně odehrály sedmnáctý zápas a neuspěly teprve podruhé.

O postup do finále budou ještě hrát Iveta Benešová s Barborou Záhlavovou-Strýcovou. České fedcupové reprezentantky čekají nejvýše nasazené Američanky Liezel Huberová a Lisa Raymondová.

V ženské dvouhře otočila druhá nasazená Maria Šarapovová ve čtvrtfinále ruský duel s Marií Kirilenkovou a po více než třech hodinách zvítězila 3:6, 7:5, 6:2. O postup do finále se utká s další bývalou světovou jedničkou Srbkou Anou Ivanovičovou. 

Semifinálovým soupeřem světové jedničky a obhájce prvenství Srba Novaka Djokoviče bude americký dlouhán John Isner, který ve třech setech zdolal Francouze Gillese Simona 6:3, 1:6 a 7:5

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články