Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Veselý na triumf z Prague Open nenaváže, v Prostějově vypadl v 1. kole

Trojnásobný šampion Jiří Veselý vypadl na challengeru v Prostějově v prvním kole. Bývalou českou tenisovou jedničku na antukovém UniCredit Czech Open zdolal 6:4, 6:2 Rakušan Lukas Neumayer. Přímé přenosy nabídne od čtvrtka ČT sport a ČT sport Plus.

Jiří Veselý
zdroj: ČTK autor: Lebeda Pavel

"Podání bylo tak nepřesné a nejisté… Tím jsem mu dával strašně moc nadějí a pozitivní energie," posteskl si Veselý.

Třicetiletý Veselý, který v Prostějově triumfoval v letech 2014, 2015 a 2017, tak nenaváže na květnové vítězství z challengeru Prague Open. Na Štvanici bývalý 35. hráč světa získal první titul po více než dvou a půl letech. Po období zdravotních problémů se aktuálně 239. tenista žebříčku snaží vrátit mezi elitu a kvalifikovat se na grandslamy.

Je nám líto, video expirovalo.
Veselý vypadl na prostějovském challengeru v 1. kole

Prvním kolem neprošel ani nejmladší český zástupce. Jedenadvacetiletý Martin Krumich přes kvalifikační porážku zůstal v turnaji díky kartě "lucky loser", ale jeho setrvání na prostějovských kurtech to prodloužilo jen o několik hodin. Na Belgičana Jorise De Looreho nestačil jasně 1:6, 0:6.

Do hlavní soutěže prostějovského challengeru se dostalo šest českých tenistů, postup do osmifinále si zajistili už v pondělí Andrew Paulson a v úterý obhájce loňského titulu Dalibor Svrčina, Vít Kopřiva a Michael Vrbenský.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články