Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EURO 2024 Německo

Macháč s Č'-čenem nestačili na turnajové jedničky, Siniaková s Gauffovou jsou v semifinále

Tomáš Macháč se na Roland Garros po singlu rozloučil i s deblem. Se svým parťákem Číňanem Čang Č'-čenem před branami semifinále padli s turnajovými jedničkami Španělem Marcelem Granollersem a Argentincem Horaciem Zeballosem 4:6, 1:6. Naopak Kateřina Siniaková s Cori Gauffovou si po hladké výhře 6:0 a 6:2 zahrají semifinále.

Siniaková s Gauffovou pokračují při společné premiéře v úspěšném tažení. Turnajem zatím procházejí bez ztráty setu. V první sadě nadělily nasazeným šestnáctkám Katóové a Kičenokové "kanára", ve druhém setu jim povolily jen dva gamy. O postup do finále se utkají s Američankami Caroline Dolehideovou a Desirae Krawcyzkovou.

Semifinalisté letošního Australian Open Macháč s Čang Č'-čenem podlehli Granollersovi a Zeballosovi za 66 minut. V prvním setu sice vedli díky brejku 3:1, poté ale o servis dvakrát přišli a sadu ztratili. Ve druhém setu už podání soupeřů neprolomili, naopak o něj třikrát přišli a turnaj pro ně skončil.

Tenisový grandslamový turnaj Roland Garros

Muži:

Čtyřhra  čtvrtfinále:
Granollers, Zeballos (1-Šp./Arg.) – Čang Č'-čen, Macháč (Čína/ČR) 6:4, 6:1.

Ženy:

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Siniaková, Gauffová (5-USA) – Kičenoková, Katóová (16-Jap.) 6:0, 6:2.

Juniorky:

Dvouhra - 3. kolo:
Samson (3-ČR) – Quevedová (14-Šp.) 7:6 (7:4), 5:7, 6:2, Valentová (12-ČR) – Sonobeová (6-Jap.) 6:4, 6:1, Jovicová (USA) – Ticháčková (ČR) 3:6, 6:3, 6:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články