Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Krejčíková zabojuje o druhé finále v Paříži, tentokrát se Siniakovou ve čtyřhře

Barboru Krejčíkovou s Kateřinou Siniakovou čeká souboj o postup do finále čtyřhry na Roland Garros. Šampionky pařížského grandslamu z roku 2018, které jsou letos druhým nasazeným párem, se v semifinále utkají od 13:00 s polsko-americkou dvojicí Magda Linetteová a Bernarda Peraová. Přímý přenos utkání sledujte na programu ČT sport a webu ctsport.cz.

Krejčíková bude mít v nohou těžký zápas se šťastným koncem ve dvouhře, když v semifinále zdolala Řekyni Marii Sakkariovou 2:1 na sety, přičemž třetí sadu vyhrála česká reprezentantka 9:7 na gemy. "Tak doufám, že si dobře zahraju a hlavně budu něco dělat. Debl mi sedí. Vůbec mi nevadí, že nemám volné dny. Snad se dobře připravím a na finále budu ready," uvedla Krejčíková sebevědomě před čtyřhrou.

O druhé místo ve finále čtyřhry si zahrají Bethanie Matteková-Sandsová a Iga Šwiateková s Irinou-Camelií Beguovou a Nadiou Podoroskou.

Deblové finále už si letos Krejčíková se Siniakovou zahrály na Australian Open, na třetí společný grandslamový titul ale nedosáhly. V roce 2018 na premiérový titul z Paříže navázaly i triumfem ve Wimbledonu, vloni si semifinále zahrály v Melbourne i na Roland Garros.

Páteční program vysílání:

13:00 Krejčíková, Siniaková - Linetteová, Peraová (ČT sport a ctsport.cz)

14:50 Zverev – Tsitsipas (ČT sport a ctsport.cz)

17:30 Djokovič – Nadal (ČT sport a ctsport.cz, dohrávka zápasu na webu)

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články