Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Pohár žen FAČR 2023/2024

V Lucernu jako v Praze nebo Ostravě. Češky si pochvalují povrch

Lucern – České tenistky už trénují v Lucernu, kde je o víkendu čeká semifinále Fed Cupu proti domácím Švýcarkám. Poprvé si kurt vyzkoušely včera odpoledne, dnes absolvovaly další dva tréninky. Povrch místní haly si pochvalují. Přímé přenosy nabídne v sobotu a v neděli ČT sport.

Je nám líto, video expirovalo.
České tenistky si ve Švýcarsku vyzkoušely kurt

"Trochu mi to připomíná, jako kdybychom hráli doma v Ostravě a v Praze," prohlásil kapitán Petr Pála. "Povrch je docela příjemně rychlý pro nás pro všechny," shrnula jednička českého týmu Karolína Plíšková.

Češky jsou fit a daří se jim. "Holky dobrý, bolístky nějaké jsou, ale malinké, hlavně ať se nezvětšují," uvedl Pála. "Jsem zatím spokojená, zatím byly všechny tréninky dobrý, tak by to mohlo jít," dodala Plíšková.

O konečné nominaci pro víkendové zápasy se Pála rozhodne až během týdne. Ve Švýcarsku jsou kromě Plíškové také Barbora Strýcová, Lucie Hradecká a Denisa Allertová.

Švýcarky mají zatím v sestavě Timeu Bacsinszkou (17. v žebříčku WTA), světovou jedničku ve čtyřhře Martinu Hingisovou a Viktoriji Golubicovou (129.).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články