Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Ani Bouchardová, ani Andreescuová. Kanada přijede na fedcupovou baráž bez hlavních opor

Absence Eugenie Bouchardové se víceméně očekávala. V nominaci kanadské reprezentace pro baráž Fed Cupu však schází také Bianca Andreescuová, 23. tenistka žebříčku WTA, kterou vyřadilo zranění. Utkání se bude hrát na antuce v Prostějově 20. a 21. dubna.

Bianca Andreescuová
zdroj: ČTK/AP autor: Mark J. Terrill

K bitvě o udržení odcestuje ze země javorového listu kvarteto Rebecca Marinová (204. v hodnocení singlu), Gabriela Dabrowská (15. v deblu a 387. v singlu), Sharon Fichmanová (180. v deblu) a Leylah Fernandezová (376. v singlu). 

"Nominace Kanaďanek mě překvapila. Stali jsme se favoritem utkání a budeme se toho muset zhostit, ale pořád je k tomu potřeba přistupovat zodpovědně," řekl Pála a doplnil, že oba týmy mají stále možnost sestavu obměnit. "Před losováním (v pátek 19. dubna) můžeme udělat dvě změny nebo někoho přidat," podotkl.

Českou sestavu tvoří Lucie Šafářová, Markéta Vondroušová, Barbora Krejčíková, Karolína Muchová a Marie Bouzková. Kapitánu Petru Pálovi se omluvila jak aktuální světová trojka Petra Kvitová, tak i čtyřka Karolína Plíšková. V nominaci není ani 41. hráčka světa a deblová jednička Kateřina Siniaková.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články