Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Dlouhý začne příští sezonu v deblu s Australanem Hanleym

Londýn - Tenista Lukáš Dlouhý bude na začátku příští sezony hrát čtyřhru s Australanem Paulem Hanleym. Český deblista se podle svých slov s dosavadním spoluhráčem Indem Leanderem Paesem nerozchází, ale dávají si herní pauzu, neboť se z jejich hry vytratilo "kouzlo". Sedmatřicetiletý Paes obnoví z kraje sezony kdysi úspěšnou spolupráci s krajanem Mahešem Bhúpáthím s cílem vyhrát Australian Open.

"S Leanderem jsme se domluvili na US Open, že si dáme pauzu a že si na začátek příští sezony najdeme jiného parťáka," řekl Dlouhý po nevydařeném vstupu do Turnaje mistrů. V Londýně prohráli s Paesem s polskou dvojicí Mariusz Fyrstenerg a Marcin Matkowski 3:6 a 6:7.

S třiatřicetiletým Hanleym je Dlouhý domluven na první tři turnaje sezony. "Pak je to otevřený," řekl Dlouhý, který nevylučuje, že by mohl hrát i s Radkem Štěpánkem, případně by se mohli dát znovu dohromady s Paesem. "S Radkem Štěpánkem jsme hráli letos dva turnaje a nebylo to úplně špatný, takže by to mohlo fungovat. Uvidíme," uvedl Dlouhý, aktuálně sedmý deblista světa.

Pokud jde o Paese, jsou domluveni, že uvidí, jak jim půjde hra s jinými partnery. "Uvidíme, co to udělá," řekl Dlouhý a popřel, že by mezi ním a Paesem byly osobní problémy. "Ne, my jsme kámoši, to není žádný problém," prohlásil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články