Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Djokovič se v Acapulcu vrátil na ATP Tour výhrou nad Kližanem

Acapulco - Srbský tenista Novak Djokovič se po téměř šesti týdnech od šokujícího vyřazení v druhém kole Australian Open vrátil v Acapulcu vítězně na okruh ATP. Druhý muž světového žebříčku při svém debutu na turnaji v mexickém letovisku porazil 6:3, 7:6 Slováka Martina Kližana.

Je nám líto, video expirovalo.
Murray i Djokovič se vrátili po pauze na kurty vítězně

Devětadvacetiletý Djokovič od nečekané porážky v Melbourne s Uzbekem Denisem Istominem odehrál pouze začátkem února jednu dvouhru v daviscupovém utkání s Ruskem a nerozehranost na něm byla trochu znát.

V prvním setu musel odvracet čtyři brejkboly, v druhé sadě dokonce dvakrát servis ztratil, ale o dva roky mladšího Slováka po hodině a půl zdolal.

"Vyhrát první zápas je vždycky náročné. Já jsem ale se svou hrou spokojen, zvlášť v prvním setu. Snad takhle budu pokračovat," uvedl nejvýše nasazený Djokovič, jenž po sedmi letech nestartuje na souběžně hraném turnaji v Dubaji.

V druhém kole čeká dvanáctinásobného grandslamového šampiona Argentinec Juan Martín del Potro, který ho loni v posledním vzájemném duelu vyřadil v prvním kole olympijského turnaje v Riu de Janeiro.

Návrat na okruh zvládl také finalista Australian Open Rafael Nadal ze Španělska. Dvojnásobný vítěz turnaje porazil na úvod 6:4, 6:3 Němce Mischu Zvereva, nečekaného přemožitele Andyho Murrayho z osmifinále melbournského grandslamu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články