Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Další fedcupová hvězda bude maminkou, těhotenství oznámila Strýcová

Po Lucii Šafářové a Andree Sestini Hlaváčkové očekává narození prvního potomka další tenistka ze zlaté fedcupové reprezentace - Barbora Strýcová. Bývalá světová jednička ve čtyřhře a majitelka deblového titulu z Wimbledonu informovala o těhotenství na sociálních sítích.

Barbora Strýcová
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Svoboda

Čtyřiatřicetiletá Strýcová na Instagramu zveřejnila fotografii s vystupujícím bříškem a popiskem: "Budeme tři!" O další kariéře se zatím nevyjádřila. Ve světovém žebříčku v singlu momentálně figuruje na pětačtyřicátém místě, v deblovém je čtvrtá.

Na kurtech se naposledy představila letos v lednu. Po dvoutýdenní karanténě bez možnosti tréninku vypadla na Australian Open v 1. kole dvouhry a ve 2. kole čtyřhry. Na dalších turnajích se nepředstavila, z Miami se minulý týden odhlásila kvůli pokračující léčbě achilovky.

Šestinásobná vítězka týmové soutěže, která má ve sbírce i bronzovou medaili z deblu na olympijských hrách v Riu de Janeiro, následuje Šafářovou a Sestini Hlaváčkovou. "Nemůžu se dočkat, už teď jsi boží teta, takže mamka budeš úžasná," vzkázala Hlaváčková.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články