Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Comeback Strýcové v Madridu skončil ve čtvrtfinále

Barbora Strýcová při svém krátkodobém comebacku vypadla v Madridu ve čtvrtfinále čtyřhry. Po boku Sie Šu-wej z Tchaj-wanu prohrála 0:6, 6:7 s americko-kanadským duem Taylor Townsendová, Leylah Fernandezová.

Je nám líto, video expirovalo.
Jedničky Šwiateková i Alcaraz v Madridu postupují

Bývalá světová deblová jednička Strýcová zahájila v Madridu po předloňském porodu syna rozlučkové turné. Na antukovém turnaji ve španělské metropoli, který společně se Sie Šu-wej vyhrála v roce 2019, vypadla v prvním kole dvouhry a v deblu si připsala dva vítězné zápasy. Předtím naposledy Strýcová hrála na Australian Open 2021.

Za 70 minut postoupila do semifinále dvouhry světová jednička Iga Šwiateková a prodloužila svou letošní neporazitelnost na antuce. Polská favoritka porazila 6:0 a 6:3 Chorvatku Petru Martičovou, osmifinálovou přemožitelku Barbory Krejčíkové.

Další soupeřkou Šwiatekové bude Ruska Veronika Kuděrmětovová, jež zdolala 6:4, 0:4, 6:4 třetí nasazenou Jessicu Pegulaovou z USA a na turnaji kategorie WTA 1000 postoupila do semifinále poprvé v kariéře. Všechny čtyři zápasy v Madridu vyhrála světová třináctka ve třech setech.

V semifinále je také turnajová jednička Carlos Alcaraz ze Španělska. Obhájce titulu dva dny před dvacátými narozeninami porazil 6:4, 7:5 Rusa Karena Chačanova, jenž v druhém setu nevyužil vedení 5:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články