Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Berdych v Indian Wells postoupil do třetího kola, českým hráčkám se nedařilo

Indian Wells (USA) – Ve velké formě v současnosti hraje tenista Tomáš Berdych. Šestý nasazený hráč na turnaji v Indian Wells postoupil již do třetího kola, když porazil Mischu Zvereva ve dvou setech 6:2 a 6:4. V něm na něj čeká další Němec Florian Mayer. Nedařilo se naopak Lucii Šafářové, která podlehla Slovence Magdaleně Rybárikové ve třech setech.

Nedařilo se ani stříbrnému olympijskému páru Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká, který překvapivě prohrál ve dvou setech s nenasazenou ruskou dvojicí Duševinová, Panovová.

Téměř po roce se na dvorci s tvrdým povrchem objevil Španěl Rafael Nadal, kterého loni dlouho sužovaly potíže s kolenem, a první zápas zvládl. Domácí Američan Ryan Harrison mu vzdoroval jen v prvním setu, který vyvrcholil zkrácenou hrou, druhou sadu už Nadal vyhrál hladce 6:2.

"Nejdůležitější je postup, s tím jsem spokojený," řekl Nadal po utkání. Dvojnásobný vítěz turnaje v Indian Wells sbíral v minulých týdnech úspěchy na antuce. "Před dvěma týdny jsem ještě ani nevěděl, jestli tady budu hrát. Cítil jsem se dobře, ale pohyb a vůbec fyzickou kondici musím ještě vylepšit," dodal pátý nasazený.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články