Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Berdych na exhibici v Hongkongu nestačil na Hewitta

Hongkong - Necelé dva dny po finálové bitvě v Dubaji se tenista Tomáš Berdych představil na exhibici v Hongkongu proti Lleytonu Hewittovi z Austrálie a bývalé světové jedničce podlehl 4:6 a 5:7. V rámci Světového dnu tenisu, jenž nabízí podívanou fanouškům také v Londýně a New Yorku, hráli Berdych s Hewittem na novém hongkongském velodromu.

Tomáš Berdych
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

"Bylo to zábavné. A zvláštní hrát na takovém místě. Díky lidem, že přišli, já si to užil," řekl pátý hráč světového žebříčku Berdych v rozhovoru na kurtu. V soutěžním duelu na Hewitta během kariéry narazil dvakrát a v obou případech ho zdolal.

Před nimi v Hongkongu v souboji grandslamových šampionek porazila Australanka Samantha Stosurová světovou dvojku Li Na z Číny 6:4 a 6:3. V Londýně se v exhibici představí Ivan Lendl s Australanem Patem Cashem a Američané Andre Agassi s Petem Samprasem v hale výstaviště Earls Court.

Vrcholem dne bude duel Brita Andyho Murrayho se Srbem Novakem Djokovičem v Madison Square Garden v New Yorku. Ve čtyřhře se proti sobě postaví bratrské dvojice, současné jedničky Mike a Bob Bryanovi proti Johnu a Patricku McEnroeovým. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články