Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Benešová vypadla v Marbelle, Hájek ukončil v Casablance čekání na výhru

Marbella (Španělsko)/Casablanca (Maroko) - Tenistka Iveta Benešová vypadla na turnaji v Marbelle hned v 1. kole. S teprve osmnáctiletou Rumunkou Simonou Halepovou prohrála 4:6 a 1:6. Na antukovém turnaji s dotací 220 tisíc dolarů už v pondělí vypadla i druhá Češka Sandra Záhlavová. Po dlouhé době se dařilo českému tenistovi Janu Hájkovi, který přešel v 1. kole na turnaji v marocké Casablance přes Němce Simona Greula.

Sedmadvacetiletá Benešová držela s předloňskou vítězkou juniorky na French Open krok jen v prvním setu. V tom druhém však ztratila všechny čtyři své servisy a potřetí za sebou se loučí na okruhu WTA již po prvním zápase.

Halepová se letos v hlavní soutěži objevila poprvé, když úspěšně zdolala nástrahy kvalifikace. Nadějná hráčka vzbudila v loňském roce rozruch poté, co se rozhodla pro plastickou operaci zmenšení prsou. Velký objem hrudníku jí totiž při hře dělal problémy.

V Ponte Vedra Beach se nedařilo Záhlavové-Strýcové

Jediná česká tenistka na turnaji v Ponte Vedra Beach Barbora Záhlavová-Strýcová vypadla v prvním kole. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Plzně dnes prohrála 5:7, 7:5 a 4:6 s Němkou Julií Görgesovou. Turnaj na Floridě hraný na zelené antuce má nejnižší možnou dotaci 220 000 dolarů. Největší favoritkou je obhájkyně loňského titulu a zároveň světová dvojka Caroline Wozniacká z Dánska.

Hájek vyhrál po třech měsících

Tenista Jan Hájek porazil v prvním kole na antuce v Casablance 7:6, 6:4 šestého nasazeného Němce Simona Greula. Šestadvacetiletý Hájek postoupil do dneška naposledy do druhého kola na lednovém Australian Open. Dva týdny předtím vyhrál první kolo v indickém Čennaí, shodou okolností nad svým dnešním soupeřem Greulem. V dalších týdnech však sbíral jen porážky, a to včetně té se Stevem Darcisem za rozhodnutého stavu v utkání prvního kola Davisova poháru v Belgii.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články