Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Krejčíková má na dosah třetí titul v mixu na Australian Open

Barbora Krejčíková může potřetí v řadě získat na Australian Open titul ve smíšené čtyřhře. Letos se do finále dostala s Američanem Rajeevem Ramem, s kterým turnaj vyhrála v roce 2019. Šestí nasazení v semifinále porazili domácí pár Storm Sandersová a Marc Polmans dvakrát 6:3.

Barbora Krejčíková na turnaji v Melbourne
zdroj: AP autor: Andy Brownbill

Krejčíková si zahraje v Melbourne o dva tituly. V pátek nastoupí s Kateřinou Siniakovou do finále čtyřhry. Soupeřkami turnajových trojek budou druhé nasazené Belgičanka Elise Mertensová s Běloruskou Arynou Sabalenkovou.

"Je hezký vyhrávat, že. Je to příjemný a i dál motivující. Je fajn být pořád v soutěži a zatím vyhrát všechny zápasy," řekla Krejčíková Radiožurnálu.

Loni vyhrála pětadvacetiletá Krejčíková smíšenou čtyřhru s Chorvatem Nikolou Mektičem a stala se první hráčkou po 31 letech, která v Melbourne obhájila titul v mixu. Třikrát po sobě od obnovení mixu v roce 1987 nikdo trofej nezískal.

Soupeře pro sobotní finále poznají Krejčíková a Ram v pátek po utkání domácího páru Samantha Stosurová, Matthew Ebden s americko-britskou dvojicí Desirae Krawczyková, Joe Salisbury.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články