Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Alcaraz stejně jako před rokem nestačil v Kanadě na Paula, ve čtvrtfinále vypadl i Medvěděv

Světová jednička Carlos Alcaraz vypadl stejně jako před rokem na turnaji Masters v Kanadě s Tommym Paulem. Dvanáctý nasazený Američan tentokrát vyřadil španělského tenistu a wimbledonského šampiona po setech 6:3, 4:6, 6:3 ve čtvrtfinále v Torontu, loni to bylo ve druhém kole v Montrealu. Ukončil zároveň Alcarazovi sérii 14 vyhraných zápasů.

Carlos Alcaraz
zdroj: Reuters

Dva týdny před obhajobou titulu na US Open není dvacetiletý Španěl v optimální formě. "Rozhodně jsem tady neodehrál dobré zápasy. Teď nezbývá než trénovat, abych byl lepší. Vezmu si z tohoto turnaje hodně ponaučení," řekl Alcaraz poté, co teprve podruhé v sezoně neprošel do semifinále.

O šest let starší Paul se na Masters dostal tak daleko premiérově. "Hodně pomůže, když soupeře předtím už jednou porazíte. Tohle nastavení je důležité," uvedl Paul, jemuž patří v žebříčku 14. místo. O finále v Torontu si zahraje proti Janniku Sinnerovi z Itálie.

V semifinále vedle Alcaraze překvapivě chybí i druhý nasazený Daniil Medvěděv. Ruský tenista nestačil na Alexe de Minaura a prohrál 6:7, 5:7. Australana vyzve dnes Španěl Alejandro Davidovich.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články