Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Stolní tenistky Hodonína slaví pátý extraligový titul v řadě

Pátý extraligový titul v řadě a celkově dvanáctý slaví stolní tenistky Hodonína. Ve finále si poradily s Břeclaví po výhrách 5:3 v prvním utkání na půdě soupeřek a 5:1 doma.

Stolní tenis
zdroj: ČT24

"Myslím, že v prvním utkání jsme měly mnohem větší šanci, možná jsme mohly i vyhrát. Mrzí mě to moc. Na titul to zřejmě nebylo, ale vyhrát jedno utkání a prodloužit celou sérii, to se nám povést mohlo," posteskla si břeclavská hráčka Dana Čechová.

Po dvou bodech pro Hodonín získaly v obou finálových zápasech Číňanka Kuo Lin a polská paralympijská šampionka Natalia Partyková, která slavila extraligový titul už loni.

"Klíčovým soubojem prvního finále byl můj prohraný zápas s Natálkou, protože pak už jsme ztrátu nedohnaly. Druhé utkání už měly domácí hráčky pod kontrolou. Rychle vedly, hrály doma, zkrátka byly lepší," uvedla Čechová.

Hodonín uspěl ve finále i bez zkušené Renáty Štrbíkové, která se s klubem loučí a bude působit v Itálii.

Finále extraligy žen ve stolním tenisu - 2. zápas:

Hodonín - Břeclav 5:1

Kuo Lin - Adámková 3:1 (3, 9, -11, 3), Pěnkavová - Ellöová 3:1 (-6, 8, 5, 7), Partyková - Čechová 3:0 (5, 9, 5), Kuo Lin - Ellöová 3:0 (6, 7, 7), Pěnkavová - Čechová 0:3 (-8, -11, -7), Partyková - Adámková 3:1 (-8, 10, 8, 9). První zápas 5:3.

Hodonín získal pátý titul za sebou a dvanáctý celkově.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy