Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Stolní tenisté rozhodli. Nejlepší sezonu měla Matelová

Hana Matelová vyhrála podruhé anketu Stolní tenista roku. Reprezentantka hájící barvy francouzského klubu ASRTT Etival se vyhlášení při mistrovství republiky v Kutné Hoře nemohla zúčastnit, protože startuje na světovém turnaji v Kataru. Přímý přenos z MČR sledujte v neděli od 8:55 na webu ctsport.cz.

Ve videovzkazu Matelová poděkovala za těsné vítězství v hlasování, neboť druhého Lubomíra Jančaříka porazila o pouhé čtyři body. Získala jich 76. Loňský rok označila za výjimečně úspěšný, domácí anketu vyhrála již za rok 2017.

"Opět jsem vybojovala titul mistryně republiky, hrála jsem dobře ve francouzské lize a hlavně jsem vybojovala dva cenné úspěchy na mezinárodních turnajích. Bronz z TOP 16 v Soluni mi dodal potřebné sebevědomí a pak přišel největší úspěch kariéry, když jsem vyhrála turnaj světového okruhu v Tunisu," připomněla.

Kategorii Talent roku vyhrál Martin Šíp z pražské Kotlářky, mezi trenéry zopakoval triumf z loňska Josef Plachý. Jančaříka a pak i Pavla Širučka dovedl k úspěchům na olympijských kvalifikacích a s týmem byl pátý na mistrovství Evropy v Kluži. Muži jsou za úspěch v Rumunsku družstvem roku.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články