Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Stolní tenisté Havlíčkova Brodu podlehli El Niňu, to jim nenechalo ani zápas

Překvapením skončil extraligový zápas stolních tenistů v Havlíčkově Brodě. V hale mistrovského celku zvítězili hosté z pražského El Niňa jasně 3:0. Body získali postupně Vráblík, který porazil Širučka, Konečný, jenž zdolal Treglera, a mladík Onderka. Ten vedl nad Prokopcovem 2:1 na sety, ale ve čtvrté sadě neudržel vedení 9:3. Pátý set však dokázal přece jen vyhrát 11:10. 

Obhájci titulu už ani nepamatují, kdy ve své hale prohráli a neuhráli ani zápas. Tentokrát však přijeli hosté dobře připravení.

Největší drama se odehrávalo v posledním utkání, v němž vedl Ondreka nad zkušeným Prokopcovem už 2:0 na sety, ale soupeř dokázal vyrovnat na 2:2, když v závěru čtvrté sady uhrál osm bodů za sebou a otočil výsledek z 3:9 na 11:9.

Jenže mladík v barvách El Niňa udržel po ztraceném vedení nervy na uzdě a v dramatickém závěru rozhodujcí sady z 8:9 odělal 11:9 a proměnil hned první mečbol.

"Jsem moc šťastný. Kdybch to prohrál, dostal bych takového zdrba," konstatoval spokojený Onderka po zisku rozhodujícího bodu. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články