Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Reprízu loňského finále vyhrál Havlíčkův Brod. Cheb musí skousnout porážku

V loňské sezoně spolu odehráli finále, nyní se utkali znovu. V předehrávce čtvrtého kola nejvyšší soutěže stolních tenistů zvítězili hráči Havlíčkova Brodu, kteří v Chebu vyhráli 3:0. Tým z Vysočiny také vede ligovou tabulku.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprízu loňského finále vyhrál Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod vyhrál všechny tři dvouhry a v soutěži drží stoprocentní bilanci. "V těžkých chvílích nám pomohla chladná hlava," hodnotil průběh utkání trenér vítězů Dmitrij Prokopcov.

I díky ztrátě Chebu se na druhou příčku posunulo pražské El Ňiňo. Pozici sice muselo potvrdit v zápase s TTC Ostravou 2016, ale s ve formě hrajícím triem Tomáš Konečný, Jiří Vráblík, František Onderka to nebyl problém. K vítězství se dopracovali s jediným ztraceným setem.

O něco víc setů potřebovalo druhé mužstvo hlavního města, KT Praha, a to proti výběru NH Ostravy. Nová posila Petr David však klíčové drama s Oleksandrem Tymofieievem ovládl v poměru 3:2 a dohromady s body Martina Olejníka a Tomáše Pavelky uštědřil NH Ostravě už čtvrtou porážku v sezoně.

Jedno vítězství do Moravskoslezského kraje přece jen doputovalo. Přivezlo ho družstvo KST Ostravy z Liberce. A to po zhruba dvou a půl hodinách. Rozuzlení totiž nabídl až pátý zápas a v něm až pátý set.

Zraky fanoušků se upínaly na přetahovanou Patrika Klose s domácím Jakubem Seibertem. Oběma v utkání první souboj nevyšel. Oba pak byli blízko vykoupení. Nakonec slavil Klos a s ním i spoluhráči z KST. Seiberta předčil o dva míčky a spolu s Jakubem Crhou a Radimem Morávkem vyloupili sever Čech.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články