Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Reitšpies a Tomanovská se v Kutné Hoře stali mistry republiky ve stolním tenise

Kutná Hora hostila republikové mistrovství ve stolním tenise. O vítězi mezi muži rozhodl až sedmý set, ve kterém zvítězil David Reitšpies. Neméně zajímavá byla i ženská část. Kateřina Tomanovská dokázala otočit ze stavu 0:3 finále proti Zdeně Blaškové.

Je nám líto, video expirovalo.
Mistry ČR ve stolním tenisu jsou Reitšpies a Tomanovská

"Nemám slov, jsem v sedmém nebi. Když jsem před dvěma lety skončil v reprezentaci a měl jsem zranění, tak jsem si nedokázal představit, že se takto vrátím a vyhraju mistrovství republiky," uvedl Reitšpies na svazovém webu. "Doufám, že tohle není završení úspěšné sezony. Celá sezona směřuje k tomu, abychom zabojovali o titul v družstvech. Cheb ještě nikdy titul nevyhrál a je to náš hlavní cíl," dodal.

Tomanovská loni v Havířově prohrála ve finále s Hanou Matelovou, tentokrát nad ní Blašková vedla už 3:0. Jenže hráčka bundesligového celku TTG Büngen/Münster-Sarmsheim dokázala finálový duel otočit. "Prohrávala jsem 0:3, ale snažila jsem se to pořád nějak změnit. Zdenča hrála výborně, pak se to nějak otočilo. Jsem nadšená," řekla vítězka, která stejně jako Reitšpies získala první titul.

Ve čtyřhře uspěly páry Šimon Bělík, Tomáš Martinko a stejně jako loni Markéta Ševčíková s Tamarou Tomanovou. Ve smíšené čtyřhře se na trůnu udrželi Petr David a Kristýna Štefcová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články