Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Ostravští stolní tenisté podlehli francouzskému Romagne

Stolní tenisté TTC Ostrava nestačili ve druhém kole Ligy mistrů na La Romagne. S vedoucím týmem francouzské ligy prohráli 1:3 a zatím zůstávají s jedním vítězstvím a porážkou na druhém postupovém místě tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Ostravští stolní tenisté nestačili na Romagne

Francouzský La Romagne má ve svých řadách dva čínské hráče a právě ti zařídili bleskové vedení hostů 2:0. Alexandr Karakaševič nejprve podlehl Čchenovi 0:3 a jediný set neuhrál ani řecký obranář v ostravských službách Gionis proti Wej Š'-chaovi.

Když pak Tomáš Tregler ztratil v souboji s Olivierem Bricem rychle dvě první sady, vypadalo to na rychlý debakl, jenže Tregler zabojoval, zlepšil příjem a za bouřlivé podpory publika dokázal zápas otočit a vítězstvím 3:2 ještě vykřesat pro ostravské naději.

"Hlavně jsem špatně přijímal. Byl jsem strašně špatně na nohou, servis mi utíkal, všechno bylo úplně špatně. Nemohl jsem se dostat do pořádného tempa, ale naštěstí to potom nějak přišlo zavčas," podotkl Tregler.

Karakaševič v utkání s Wej Š'-chaem ještě dokázal srovnat na 1:1 na sety, ale nakonec podlehl 1:3.

Výsledky 3. kola Ligy mistrů ve stolním tenisu

TTC Ostrava - La Romagne (Fr.) 1:3

Karakaševič - Čchen Tchien-jüan 0:3 (-8, -6, -4), Jonis - Wej Š'-chao 0:3 (-5, -8, -6), Tregler - Ollivier 3:2 (-3, -7, 10, 4, 7), Karakaševič - Wej Š'-chao 1:3 (-9, 5, -4, -7).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články