Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Matelová pokračuje na MS ve čtyřhře. Spolu se Slovenkou Balážovou jsou v osmifinále

Ve dvouhře se jí nevedlo, ale ve čtyřhře Hana Matelová na MS v Houstonu pokračuje. Se Slovenkou Barborou Balážovou si zahrají osmifinále. Sedmý nasazený pár měl v prvním kole volný los, ve druhém porazil domácí americké sestry Joannu a Rachel Sungovy 3:1.

Matelová s Balážovou vyhrály první set 11:9, jenže Američanky pak hrály mnohem důrazněji a často nacházely mezery v souhře česko-slovenské dvojice. Sadu vyhrály 11:2, ale Matelová s Balážovou obrat nedovolily. O postup do čtvrtfinále si zahrají večer proti Číňankám Čchien Tchien-i, Čchen Meng.

"Američanky nás svojí hrou trochu překvapily. Hrály opravdu dobře. Skvěle umisťovaly míčky. Důležitý byl hned první set, kdy jsme většinou prohrávaly, ale nakonec jsme to otočily. Z postupu máme velikou radost," řekla pro svazový web Matelová, jejíž naděje ve dvouhře skončily ve druhém kole.

Ocenila i diváckou kulisu v Houstonu, který je prvním dějištěm MS na americkém kontinentu. "Užily jsme si to, hrát tady na centrkurtu, to je něco. Myslím, že až budou tribuny úplně plné, bude to parádní show. Jdeme dál, jsme mezi šestnácti a těšíme se na další zápas," dodala Matelová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články