Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Konečný suverénně vyhrál bulharskou zastávku World Tour

Panagjurište (Bulharsko) – Stav českého stolního tenisu po olympijských hrách nevypadá dvakrát růžově. Dojem alespoň napravil Tomáš Konečný, který zvítězil na turnaji World Tour v bulharském Panagjurišti. Ve finále nedal šanci Francouzovi Robinotovi, jehož porazil 4:0 na sety.

Tomáš Konečný
zdroj: ČTK autor: Zálewský František

Konečný dokonale využil slabší konkurence, která se na prvním poolympijském turnaji World Tour sešla. Za vítězství obdržel prémii 9000 dolarů (217 000 korun). Dobrou formu se pokusí využít hned příští týden na Czech Open v Olomouci, který je rovněž součástí World Tour.

Třicetiletý český hráč, jemuž start na olympijských hrách unikl, byl v roce 2009 na turnaji elitního seriálu v Minsku v semifinále. Od té doby se tomuto úspěchu nepřiblížil. Ve finále turnaje World Tour byli v minulosti z českých reprezentantů jen Petr Korbel, Marek Klásek a Iveta Vacenovská, ani jeden z nich však neuspěl.

Dvouhra - finále: Konečný (3) - Robinot 4:0 (9, 9, 3, 10).

Dvouhra - semifinále: Konečný (3) - Kizukuri (12-Jap.) 4:0 (6, 7, 7, 6), Robinot (8-Fr.) - Paikov (7-Rus.) 4:3 (-7, 9, -10, 7, 8, -9, 7).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články