Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Hodonínské stolní tenistky si zahrají o semifinále Ligy mistryň

Hráčky stolního tenisu Hodonína si v Lize mistryň poradily s oslabeným rakouským Villachem 3:0 na zápasy. Ve skupině C tak obsadily druhé místo a na turnaji v Linci absolvují tříčlenné play-off o poslední místo v semifinále.

Je nám líto, video expirovalo.
Hodonín uspěl v LM proti Villachu

České mistryně na turnaji prohrály v pátek s francouzským celkem Saint-Quentinois 2:3 a s Villachem hrály o druhé místo v tabulce. Měly usnadněnou roli, protože rakouský soupeř přišel před turnajem o dvě opory, které neprošly testy na koronavirus.

Japonka Sakura Moriová i Ukrajinka Solomija Bratejková nad svými protivnicemi hladce zvítězily a třetí bod získal hodonínský celek bez boje, protože soupeřky už další hráčku neměly. "Není nikdy jednoduché jít do utkání z pozice jasného favorita, alespoň tedy pro mě," uvedla Bratejková. "Hráčky k utkání přistoupily velmi zodpovědně, nepřipustily sebemenší komplikace," doplnil trenér Jaroslav Mikeska.

O účast v semifinále bude Hodonín hrát v neděli proti soupeřům z druhých míst zbylých dvou skupin. "Připraveny jsme všechny dobře a věřím, že v nedělních zápasech odčiníme prohru z prvního utkání v základní skupině. Postup do prvního semifinále v historii klubu by Hodonínu moc slušel," řekla Bratejková.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články