Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Havlíčkův Brod ve šlágru kola suverénně přehrál Cheb a dál vede extraligu

Obhájce titulu z Vysočiny porazil Cheb a upevnil vedení v soutěži. Uspělo i El Niňo, které porazilo ostravské TTC.

Pavel Širuček
zdroj: ČAST

V úvodní dvouhře proti sobě nastoupili Pavel Širuček a David Reitšpies. Nakonec slavil domácí hráč, který byl v naprosté herní pohodě.

"Musím říct, že jsem se cítil komfortně. Nepociťoval jsem nějaký veliký tlak, hodně jsem myslel na hru byl jsem dobře nastavený v hlavě. Věděl jsem, co mám hrát od začátku do konce," hodnotil Širuček.

Je nám líto, video expirovalo.
Havlíčkův Brod porazil v repríze loňského finále Cheb

Plynule na něj navázal jeho spoluhráč Tomáš Tregler. Ten zdolal chebského leváka Antonína Gavlase 3:1. Diváci opět nadšeně aplaudovali po atraktivních topspinových výměnách a zápas si užívali. "My se s Tondou dobře známe a v zápasech rozhodují maličkosti a kdo má víc štěstí. To jsem měl dnes," řekl po zápase Tregler.

Bez zaváhání zvítězilo i druhé El Niňo. A to hlavně díky duu Jiří Vráblík a Tomáš Konečný. Oba porazili domácí jedničku Jakuba Kleprlíka a jediný bod Ostravanů zařídil výhrou nad Jakubem Zelinkou jeho reprezentační kolega Alexander Valuch.

Liberec vyhrál na stole TJ Ostravy KST taky 3:1. Jeden bod domácích vybojoval nejmladší člen kádru Radim Morávek. Zkušená dvojice Michal Beneš a Mohamed Shouman žádné větší drama nepřipustila, byť Egypťan porazil Jakuba Crhu až po pětisetovém boji.

Stejným výsledkem skončil také duel KT Praha s NH Ostravou. Bod hostujícího týmu vybojoval ve vyrovnaném zápase Jakub Kaucký nad Tomášem Pavelkou.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články