Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Havlíčkův Brod dál vede extraligu stolního tenisu, El Niňo poskočilo na druhé místo

Dominantní jízda favoritů pokračovala i v 11. kole extraligy. Cheb zvládl výzvu v Ostravě proti KST 3:0, pražské El Niňo si poradilo s Libercem 3:1 a bez větších problémů slavili vítězství i obhájci titulu z Havlíčkova Brodu.

Jiří Vráblík
zdroj: ČAST

Úřadující mistři doma smetli trápící se Hradec Králové 3:0. I když hned v prvním zápase měl reprezentant Pavel Širuček plné ruce práce s veteránem Markem Kláskem. Širuček nakonec otočil vývoj duelu a po pětisetové výhře poslal Brod do vedení.

Dílo pak dokonali Tomáš Tregler a Tomáš Martinko. Hradci tak patří poslední příčka tabulky, Havlíčkův Brod je naopak dál v čele.

Do čela se předtím na malý moment vyhouplo pražské El Niňo, a to díky triumfu 3:1 v Liberci. Pražané nastoupili tentokrát v sestavě s Františkem Onderkou, a právě on ztratil jediný bod v utkání. Prohrál s Jakubem Seibertem, ale jinak vše ostatní měla pod kontrolou dvojice Jiří Vráblík a Tomáš Konečný.

El Niňo tak zvítězilo už popáté v řadě a drží druhou příčku. Jen o skóre na třetím místě číhá na zaváhání soupeřů Cheb. Ten si smlsnul na KST Ostrava, trojice Antonín Gavlas, David Reitšpies a Stanislav Kučera ani v jednom zápase nezaváhala.

Naopak zaváhal výběr Havířova, který doma nestačil na KT Praha. A loupilo se i v ostravském derby, NH Ostrava si z haly TTC Ostrava odvezla všechny body.

Zdroj
ČAST

Hlavní zprávy

Nejčtenější články