Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Český stolní tenis se chystá na ME a věří v medaili

Na mistrovství Evropy v Mnichově se chystá také český stolní tenis. Muži už jsou na závěrečném soustředění v Sarbrückenu, ženy se ještě připravují v národním tréninkovém centru v Havířově a do Německa odcestují ve čtvrtek.

Je nám líto, video expirovalo.
Český stolní tenis se chystá na ME

Mistrovství Evropy startuje 13. srpna v rámci multisportovního evropského šampionátu, na němž se bude bojovat o tituly celkem v devíti sportech.

Stolní tenistka Zdena Blašková se těší, jak bude mistrovství v nové podobě vypadat. "Těším se, budou tam i další sporty, takže to určitě bude větší akce než jen mistrovství Evropy ve stolním tenise," říká .

Český stolní tenis získal medaili na evropském šampionátu naposledy před dvaadvaceti lety, kdy Petr Korbel vybojoval bronz. Teď by čekání na další kov už rád ukončil.

"Jdeme do Mnichova s tajným cílem získat medaili v jakékoliv kategorii. Naším hlavním želízkem je ve čtyřhře pár Matelová - Balážová, které dlouhodobě patří k nejlepším párům na světě," řekl reprezentační trenér Petr Nedoma.

Hana Matelová cítí formu a s přípravou na šampionát je spokojená. "Příprava se mi líbí. Trénovaly jsme tady s týmem Maďarek a Řecka, takže to bylo super," popsala přípravu.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články