Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Puškaři Brázdová s Přívratským vyhráli na Světovém poháru v Riu mix ve vzduchovce

Lucie Brázdová a Jiří Přívratský vyhráli na Světovém poháru v Riu de Janeiro smíšenou soutěž ve střelbě ze vzduchové pušky. Ve finálovém duelu porazili norskou dvojici Jeanette Duestadová, Jon-Hermann Hegg 16:14. Jednadvacetiletý olympionik Přívratský, který v pondělí v Riu skončil čtvrtý v individuální soutěži, i o pět let starší Brázdová dosáhli na první triumf v SP v kariéře.

Je nám líto, video expirovalo.
Puškaři Brázdová s Přívratským vyhráli v Riu

Přívratský pak přidal ještě druhé místo v týmové soutěži mužů s Petrem Nymburským a Františkem Smetanou. V boji o vítězství podlehli Američanům 12:16.

Čeští střelci postoupili do duelu o zlato jako vítězové kvalifikace. Se severskými soupeři, kteří už letos vyhráli soutěž v mixu na březnovém SP v Káhiře, se ve finále přetahovali o vedení.

Nakonec za stavu 14:14 rozhodla až poslední položka, v které Brázdová s Přívratským zvítězili v součtu svých zásahů v poměru 21,1:20,0.

Páté místo v kvalifikaci obsadili Aneta Brabcová a Petr Nymburský a postoupili do jednoho ze dvou duelů o bronz, ve kterém podlehli americkým soupeřům.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články