Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Marušková: Medaili v Londýně může získat dvacet lidí

Plzeň - Střelkyně Lenka Marušková je před olympijskými hrami v Londýně ve výborné formě. Stříbrná medailistka z olympijských Atén přidala ke dvěma třetím místům ve Světovém poháru medaile také na Velké ceně osvobození v Plzni.

Lenka Marušková
zdroj: ČT4

Ještě pod rodným příjmením Hyková získala Lenka Marušková stříbrnou medaili na olympijských hrách v Aténách. A v Londýně by chtěla na tento úspěch navázat. "Kdyby přistála další medaile, tak bych se rozhodně nebránila. Vím, že jsem mezi těmi, které by měly na to postoupit do finále, jenže takových závodnic tam bude dvacet, takže to bude opravdu velká pranice," uvažuje česká olympionička.

Marušková už si olympijskou střelnici v Londýně vyzkoušela. Během úvodního podniku světového poháru získala dvě bronzové medaile. "Všechno jsem měla možnost si tam vyzkoušet a obě střelnice na mě působily velmi příjemně," libuje si Marušková, která rostoucí formu potvrdila během Velké Ceny osvobození v Plzni. Střelbu ze vzduchové pistole vyhrála, ve sportovní pistoli pak byla druhá.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články