Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Brabcová se Smetanou si v SP vystříleli stupně vítězů

Největší společný úspěch v kariéře zaznamenali ve Světovém poháru v Baku Aneta Brabcová a František Smetana. Ti obsadili třetí místo v soutěži smíšených dvojic ve střelbě ze vzduchové pušky.

Aneta Brabcová
zdroj: ČT4 autor: Pavel Lebeda

Brabcová se Smetanou skončili v kvalifikaci čtvrtí a postoupili do duelu o bronz, v němž porazili 17:11 maďarskou dvojici Eszter Dénesová, Zalán Pekler. Na oslavu zvednul více než o hlavu vyšší Smetana svou drobnější reprezentační kolegyni do vzduchu, což zaujalo i Twitter mezinárodní střelecké federace ISSF.

Druhá česká dvojice Lucie Brázdová, Jiří Přívratský obsadila ze 72 týmů v kvalifikaci 39. pozici. Finále bylo záležitostí dvou čínských párů.

V soutěži mixů ve vzduchové pistoli skončili Veronika Schejbalová a Jindřich Dubový jedenáctí, v kvalifikaci bylo 55 dvojic.

SP ve sportovní střelbě v Baku - smíšené dvojice:

Vzduchová puška - finále: Chuang Jü-tching, Šeng Li-chao - Wang Č'-lin, Jang Chao-žan (všichni Čína) 16:14, o 3. místo: Brabcová, Smetana (ČR) - Dénesová, Pekler (Maď.) 17:11, ...v kvalifikaci 39. Brázdová, Přívratský (ČR).

Vzduchová pistole - finále: Thadigolová Subbaradžuová, Singh (Indie) - Arunovičová, Mikec (Srb.) 16:14, o 3. místo: Yilmazová, Keles (Tur.) - Constantinová, Monna (It.) 17:9, ...v kvalifikaci 11. Schejbalová, Dubový (ČR).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články