Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

V Plzni o víkendu vyvrcholí MS v paralukostřelbě. Drahonínský zabojuje o dvě medaile

Paralukostřelec David Drahonínský bude v nedělním finále mistrovství světa v Plzni střílet minimálně o dva cenné kovy. Po mixu, ve kterém se představí v boji o titul s Terezou Brandtlovou, se v utkání o bronz představí i v závodu jednotlivců. Sledujte víkendové přímé přenosy: v sobotu od 14:00 a v neděli od 10:00 na ČT sport Plus nebo později i na ČT sport.

Je nám líto, video expirovalo.
Drahonínský usiluje na MS o dvě medaile

Drahonínský v semifinálovém souboji těsně podlehl Australanu Chrisu Davisovi 138:140 a bude usilovat o bronz stejně jako na minulém šampionátu.

České ženy skončily v kategorii W1 ve čtvrtfinále. Brandtlová nestačila ve větrných podmínkách na Italku Asiu Pellizzariovou a Šárka Pultar Musilová na Korejku Kimovou. I tak díky pátému místu zajistila pro Češky druhé místo na paralympiádě v Paříži.

Další místenky byly ve hře v pátečních dodatečných eliminacích. Tomáš Vrzal v kladkovém luku a Martin Chaloupský v reflexním ovšem skončili už v prvním kole.

"Jsme po delší zdravotní pauze. Návrat je uspokojivý, objevil jsem své chyby a doufám, že příští nominace už klapne," uvedl Chaloupský.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články