Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Požární sport 2024

Parahokejovými mistry jsou Karlovy Vary. Nad Zlínem vyhráli Sharks i podruhé

Mistrem české parahokejové ligy se stali hráči SKV Sharks Karlovy Vary. Ve druhém utkání přehráli zlínského soupeře na domácím ledě 6:3 a připsali si druhou výhru v sérii hrané právě na dvě vítězná utkání. První bod získali po výhře 6:2 ve Zlíně. 

Je nám líto, video expirovalo.
Parahokejovou ligu vyhrály Karlovy Vary

Zlín po úvodní porážce musel dohánět ztrátu a za tímto cílem vykročil úspěšně, když ve třetí minutě otevřel brankový účet zápasu Hábl. Domácí sice na konci páté minuty po povedené kombinaci vyrovnali zásluhou Geiera, ale Zlínští si vzali vedení brzy zpět, to když si s gólmanem Machem poradil Korman.

První třetina ale nakonec vítěze neměla. Do samostatného úniku se dostal Geier a svým druhým gólem v zápase vyrovnal na 2:2. 

O osudu zápasu a vlastně celého ročníku rozhodla druhá část, v níž se postupně prosadili nejprve dvěma slepenými góly Veselý a Rennhack, těsně před jejím koncem se pak radoval z gólu Sedláček a znovu Veselý.

Čtyřbrankové vedení si Sharks už pohlídali, soupeři dovolili už jen korigovat na konečných 6:3 a slaví svůj šestý mistrovský titul.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články