Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Sáblíkovou dojali fanoušci ve Žďáru nad Sázavou. Ještě neřekla poslední slovo, hlásil trenér Novák

Po druhé nejúspěšnější sezoně v kariéře, jak své zápolení ověnčené medailemi a světovými rekordy označila, se Martina Sáblíková ukázala doma na Vysočině. Ve Žďáru nad Sázavou, kde s rychlobruslením začínala, pozdravila z pódia na náměstí Republiky nadšené příznivce a užívala si neutuchající potlesk.

Rychlobruslařka Martina Sáblíková s medailemi na tiskové konferenci po sezoně
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Rodačka z Nového Města na Moravě se v letošní sezoně radovala třikrát ze zisku zlata na světovém šampionátu a třikrát překonala světový rekord. "Je to neskutečný dříč a vzor," složila Sáblíkové kompliment jedna z fanynek.

"Bylo to moc hezké. Na potlesk a skandování svého jména si člověk vzpomene v momentech, kdy je mu nejhůř. Hrozně to pomůže," komentovala trojnásobná olympijská vítězka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sáblíková si užila ovace na náměstí ve Žďáru nad Sázavou

Přímo na pódiu si Sáblíková mimo jiné zavzpomínala i na vlastní rychlobruslařské začátky, kdy v obývacím pokoji trénovala na dřevěném prkně. Chvíle volna jí nicméně pomalu končí a zanedlouho se opět vrhne do víru tréninku. "Myslím si, že ještě pořád může být lepší a že ještě neřekla poslední slovo," prohlásil kouč Petr Novák.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články