Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Czech Challenge Tour 2024

Ragbistky na favoritky nestačily a v neděli budou hrát o páté místo

Česká ženská reprezentace do semifinále sedmičkového turnaje Championship Series v Hamburku nepostoupila. Svěřenkyně Víta Chalupy nejprve v duelu o první místo ve skupině prohrály s Francií vysoko 7:60 a v odpoledním čtvrtfinále podlehly Španělsku 7:33. Jedinou pětku českému výběru položila v obou zápasech Julie Doležilová. Přímý přenos utkání skupiny o 5.–8. místo Polsko – Česko sledujte v neděli od 9:20 na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Francie – Česko

Favorizované Francouzky rozhodly o osudu utkání už v prvním poločase, který ovládly 27:7. Až v samém závěru úvodní půle snížila jedinou českou pětkou zápasu Doležilová po povedeném předkopu.

Ve druhém poločase se situace nezměnila, Francouzky nadále ve hře dominovaly, Češkám se navíc vůbec nedařily skládky. Favoritky nakonec v duelu zaznamenaly deset pětek a k tomu přidaly pět konverzí.

Také ve čtvrtfinále si Češky nechaly utéct úvod, když už v první minutě prohrávaly a Španělky do poločasu položily ještě dvakrát. Doležilová dokázala zkorigovat skóre až v závěru za stavu 0:28.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články