Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Čeští ragbisté prohráli v divizi 1B s Německem 8:27

Praha - Čeští ragbisté prohráli v mistrovství Evropy divize 1B i čtvrtý zápas. V Praze podlehli vedoucímu Německu 8:27 a v tabulce šestičlenné soutěže jsou předposlední. Za týden se v Kišiněvě utkají s posledním Moldavskem.

Reprezentační trenér Martin Kafka si po zápase posteskl, že jeho svěřenci udělali v Edenu spoustu chyb. "Soupeř jich dokázal využít, hra Němců byla více celistvá a dobře organizovaná," řekl.

Hosté český tým od první minuty zatlačili na jeho polovinu a z převahy vytěžili v 7. minutě první pětku. O dvě minuty později mohl Křížek snížit z trestného kopu, ale mířil mimo.

Na konci poločasu utekl autor první pětky Jordaan a položil druhou. V poslední minutě však Stejskal získal uprostřed hrací plochy míč, neohroženě si to namířil přímo do německého brankoviště a snížil na 5:10.

Němcům se ale hned z prvního útoku po změně stran podařilo znovu bodovat a Parkinson upravil následným kopem na 17:5. O další pětku hostů se postaral Strauch, na konečných 8:27 zkorigoval trestným kopem Čížek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články