Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Zradila jsem týmový cíl. Takový volejbal si diváci nezasloužili, kála se po vyřazení Hermannová

Před rokem pobláznily Ostravu a po skvělých výkonech si došly až k vytouženému triumfu. Letos to byla ovšem ze strany dua Markéta Nausch Sluková, Barbora Hermannová na domácím turnaji Světového okruhu úplně jiná podívaná. Pod vysokými pecemi v Dolní oblasti Vítkovic se nejvýše nasazená dvojice herně hledala a po dvou prohrách nečekaně skončila už v základní skupině.

Barbora Hermannová
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

"Je to taková docela těžká facka," uvedla ostravská rodačka Hermannová, kterou kvůli domácímu prostředí mrzelo vyřazení o to více. "Nemusí se vždycky dařit, ale každý den se musí opakovat chtít ze sebe vytáhnout nejlepší výkon. Ať je to kdekoliv, jestli v Ostravě, Praze, Malajsii, Číně. Tohle je čtvrtý turnaj sezony, máme za sebou dva hezké výsledky a dva špatné. Takže před sebou máme ještě spoustu turnajů, kde se to dá všechno napravit," řekla Hermannová.

Sluková s Hermannovou mohly dopoledne odvrátit vyřazení vítězstvím nad Švýcarkami Ninou Betschartovou a Tanjou Hüberliovou, ale nezvládly rozhodující tie-break.

Je nám líto, video expirovalo.
Hermannová, Sluková: Celý turnaj jsme se hledaly. Nenašly jsme naši hru

"My je známe, už jsme s nimi hrály. Nemělo by nás to překvapovat, měly jsme na ně taktiku, bohužel bych to shrnula - zápas i turnaj - tak, že jsme si ho prohrály na naší půlce," řekla Sluková. "Na naší straně toho chybělo spoustu. Ony měly navíc trošku štěstí, trochu více odvahy, lepší obranu, lepší servis," mínila Sluková.

Její spoluhráčka připustila, že ji turnaj nezastihl v optimálním herním rozpoložení. "Už minulý týden v Číně jsem nenašla takovou tu herní pohodu. Nepodařilo se mi to pro tento turnaj změnit, což mě mrzí moc, protože takový volejbal si tady diváci nezasloužili," prohlásila Hermannová. "Za sebe říkám, že jsem tak nějak zradila takový týmový cíl. Nebyla jsem schopna se do hry zažrat tak, jak bylo potřeba, abychom tady vyhrály," kála se Hermannová.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články